Torsdagen den 2 December.

Det kom lite regn inatt fastän det inget visade på väderleksappen. Men det var inte mycket. Tog på regnjacka för säkerhetsskull.

Tände kaminen i tältet och satt där och åt frukosten. Det blir så varmt och gott. Missade totalt gympan, konstigt. Missan tog plats framför kaminen.

Missan gör morgontoalett.

Kände för att cykla till Lidl och Consum. Frågade min vän från Ängelholm om hon ville följa med och det ville hon.

Innan vi cyklade iväg så gick jag ner till stranden med Chanel. Missan följde med oss hela vägen. Hon springer med och genar under husbilar och husvagnar. I dag var hon med ända ner till grindarna. Där stod hon intill lite grönska och jamade i högan sky.. jag blev tvungen att vända hem igen och hon sprang med tillbaka. Där försvann hon under bilen och Chanel och jag kunde smita ifrån henne. Vi kunde återvända till stranden och Chanel kunde göra ifrån sig. Hon är rolig, Missan. Många gånger lockar jag in henne i bilen och stänger dörren när jag ska iväg.

Cyklade först till bankomaten och tog ut lite kontanter innan vi handlade på Lidl. Det slank ner en hel del i kundvagnen. Men allt, nästan, rymdes i kylvöskan jag fick från Husbilslandet när jag hämtade husbilen. Fortsatte sedan till en kinabod och därefter till Consum. Där köpte jag tjocka skinkskivor över disk, efter att ha smakat. Köpte kanske lite väl mycket men fryser en del. Ett sista stopp på nästa kinabod. Min vän letade efter en julduk men fann ingen som föll i smaken.

Det blåste rejält på hemvägen. Så blåste det inte när vi startade cykelturen. Men vi kom hem välbehållna.

Efter att ha plockat in varorna så gjorde jag mig en skinkmacka. Å, så gott det var. Drack öl till. Nu har jag julskinka till jul.

Gott!

Oj, vad det blåste i dag. Tältet skakade ordentligt. Nere vid stranden blåste det inte lika mycket.

Torsdag och dags för poker. Vi är fem damer som samlas i ett förtält och spelar poker och dricker vin. Jag dricker cider eller öl.

I kväll var det en ny spelare med. Monika har ju tyvärr flugit hem till Piteå. Men hon hörde av sig genom messenger när vi startade. Vår nya medspelare hade nybörjartur. Men jag gick plus även jag. Vi har i alla fal riktigt roligt i ca tre timmar.

När jag kom hem så blev mina sambos överlyckliga. De nästan slogs om att få dela min gunst. Ringde till Monika på messenger och pratade en stund. Hon hade haft det bra och haft en del att göra. Kul att höra.

Nu har vi varit ute en sista gång, Chanel och jag. Dags att krypa i säng. Det blåser lite fortfarande. Det kommer byar som skakar om husbil och tält. Men vi har inget oväder med snö som finns i Oskarshamn.

december 2, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply