Tisdagen den 7 December.


Ännu en härlig morgon. Satt inne i husbilen och åt frukosten.

Sedan cyklade Lillebil och jag till Puerto de Mazarrón. Där besökte vi Aldi och Lidl. Klockan var halv ett när vi kom hem igen. Strandpartyt skulle börja klockan ett så det blev lite jäktigt. Willy kom och vi packade stolar och lite mat och dryck för att dra till stranden på min lilla kärra. Hade inte hunnit gå en sväng med Chanel så hon fick följa med till stranden. Hade lite svårt att smita från Missan. Så jag fick locka med fisk och låsa in henne i husbilen.

Vi var ett glatt gäng som träffades på stranden. Jag hade planerat att ta ett dopp men det blev inget av med det. De som satt närmast stranden hade solen i ryggen och det blåste lite på dem. Jag satt med solen i ansiktet och där var det varmt. Behövde ingen tröja för att hålla värmen. De som satt närmare vatten med solen i ryggen däremot, frös lite.

Tog inget kort själv men fick låna dessa.

Det blev inga roliga historier i dag men några bjöd på sång. Det var en lyckad eftermiddag.

Jag blev bjuden på ett glas rött av ett par grannar när allt var hemburet. Chanel var också med. Hon sköter sig så fint när hon är bortbjuden. Solen försvann på deras plats och det blev kyligt. Vi gick hem, Chanel och jag. Solen lyser en liten stund längre på min plats men det var skönast att gå in i tältet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *