Fredagen den 17 December.

Vaknade lite före åtta en låg kvar till halv nio. Då gick Chanel och jag vår morgonpromenad. Ingen sol i dag heller men inte så kallt. Satt i tältet med kaminen på och åt frukost. Sedan gjorde jag mig i ordning för en cykeltur till Puerto de Mazarrón. Tog regnjacka utanpå tröjan. Den blåser det inte igenom.

Gick först in på kinaboden och köpte s-krokar, bra att ha. Köpte sedan pinnar till Chanel i djuraffären. Tog sedan och kollade över några butiker till i köpcentrat. Hittade inget som föll mig i smaken. Men på Lidl köpte jag en hel del. Nödvändigt och icke nödvändigt. Lastade cykeln full. Hade inte tagit med den nyinköpta kärran för jag trodde inte jag skulle ha så mycket. Och det stämde ju, det fick rum på pakethållaren och cykelkorgen. Men lite vingligt blev det.

Släppte först ut Chanel och packade sedan in allt det jag handlat. Satte sedan på kaffe i den lilla spanska kannan. Dukade upp i tältet. Hade köpt ett äppleknyte, som är så gott. Värmde det lite i ugnen mums.

Solen försökte ta sig igenom men misslyckades. Det har varit grått väder i flera dagar nu. Saknar solen.

Efter att ha gått en sväng med Chanel och tömt toan besökte jag min vän som bor i stuga. Tittade på simning och säkerhetskopierade min padda och mobil. De vill vara inloggade på WIFI och då duger inte min upploggning. Blev bjuden på glögg och glass. Kanske lite konstig kombination men gott.

Gick hem och funderade på vad jag skulle äta i kväll. Fick besök av en vän. Frågade om han ville dela en pizza med mig. Det ville han så jag preparerade en pizza och satte in i ugnen. Den delade vi på. Gott. Delade på en flaska rött också. Gick sedan in i husbilen och skulle titta på På spåret. Men jag lyckades inte få igång programmet. Hade tittat fel på klockan. Den var bara sju. Vi drack upp vinet och sedan gick han hem. Chanel och jag tog en promenad.

Nu så ska jag se på På spåret. Är mätt och belåten. Har hällt upp ett glas porlande vatten. Det är jag nöjd med.

december 17, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply