Fredagen den 7 Januari.

Då var det vardag igen ett tag framöver. Men man vet aldrig med Spanien. De verkar älska helgdagar.

Kom iväg lite sent i morse. Solen hade tedan lämnat horisonten.

Det var klart men lite kyligt ute. Såg när jag gick iväg att städerskorna var klara och lämnat min toa/dusch så jag stängde in Chanel och gick direkt och duschade när morgonpromenaden var avklarad. Det är så skönt att stå i den varma duschen.

Satt sedan framför kaminen i tältet och åt frukost. Har arbetat lite i dag. Borstat upp raggen på mattorna inne i husbilen. De blir så nertrampade. Det blev riktigt fint. Passade på att dammsuga när mattorna var ute. Chanel och jag har varit på stranden ett par gånger. Hon gillar det och jag också. Borstade henne ute i solhörnan. Hon fäller en hel del. När Missan hoppar upp i knät så får hon också smaka kardan.

Min tyska granne Bruni kom med en bit av en sådan kaka som jag visade bild på igår. Trodde inte de var så goda. Jag satte på lite kaffe också. Roligt att smaka en sådan . Den sälj bara vid denna tiden på året.

Höll på att glömma att ta kort.

Vi var några svenskar som gick till biblioteket och lånade lite böcker. Jag har hunnit läsa ut tre stycken och nu har jag några till att läsa.

Efter kisserundan vid fem, sex tiden så stekte jag två korvar som jag hade i kylskåpet. Satt i tältet med kaminen på innan det var dags att gå in i husbilen. Det blir fort kallt när solen går ner.

Jag tänkte ta kort på solnedgången men hade glömt mobilen hemma. Det ser ut som på morgonen när solen går upp men nu så är det till höger när man kommer ut från campingen istället för vänster. Förhoppningsvis så blir det fler tillfällen.

I kväll blir det På spåret igen. Det var några veckor sedan. Behövde inte ropa in Missan i kväll för hon var redan inne när dörren skulle stängas. Däremot så var Chanel ute och höll reda på campingens katter som stryker omkring. Men henne behöver jag inte muta med fisk, hon kommer ändå när jag ropar.

januari 7, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply