Fredagen den 14 Januari.

Kom iväg lite sent på promenaden i morse. Solen hade lite svårt att komma upp då horisonten skymdes av moln. Men den tog sig igenom.

Molnen tog över igen.

Tände kaminen så fort jag kom hem och fixade frukost. I natt när jag var uppe så råkade jag sparka till vattenskålen så den tömdes på mattan. Lade den framför kaminen för att torka. Missan fick ligga lite vid sidan för att komma åt värmen.

När hon legat där en stund så går hon därifrån och lägger sig, blir nog för varmt i längden.
Chanels stora bädd under bordet är bra.

Jag har mest suttit och läst i dag. Fick två böcker av grannen. Emilie Schepp bor i Motala, min födelsestad och där jag bott under min uppväxt. Det är femte delen i en serie och jag har inte läst de två första men har nästa bok att hugga in på när denna är slut. Spännande läsning men avbryter för promenader på stranden med Chanel emellanåt.

Det har varit kyligt hela dagen. Nere på stranden har det dragit snålt om öronen. I solhörnan har det inte heller varit skönt.

Blev faktiskt sugen på mat och stoppade in klyftor av potatis i ugnen. Tomater och korv fick göra dem sällskap lite senare. Det smakade riktigt gott.

Det blev jag mätt på.

Efter en promenad till med Chanel så flyttade jag in i husbilen, satte på värmen där och stängde dörren. Fortsatte sedan att läsa i boken.

Nu väntar jag bara på att ta en tågtur ihop med TV. Kanske även se på Carina Bergfeldts program innan sista kisserundan med Chanel.

januari 14, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2021 - 2022

Leave a Reply