Torsdagen den 5 Maj.


Gick upp vid åtta. Hade då legat och lyssnat på radion i ca en timma. Klädde på mig innan jag gick ut med Chanel i skogen. Nu brukar jag inte gå ut utan kläder men ha på mig plyschklänningen. Åt sedan frukost. Solen sken i morse med bara några små fina vita moln som för det mesta missade solen.

Satte mig i ullstolen och kollade på paddan. Men sen så hände det något. Vet inte vad som tog åt mig men jag motionerade snabeldraken. Gick över nedervåningen i lugn och ro. Chanel får ibland för sig att överfalla draken men i dag lät hon den vara. Om hon ger sig på draken så är det bara att säga ifrån på skarpen så slutar hon.

I måndags så skickade jag efter ett uppblåsbart tält från Obelink. Det skulle levereras till dörren. I dag fick jag ett sms att det fanns att hämta i KåBeHallen. Blev lite irriterad och ringde Post Nord. Efter att ha suttit i kö så klagade jag. Hade fått flera sms tidigare att det skulle komma mellan 10.00 och 15.00 i dag till dörren.

En trevlig kille svarade och kollade lite. Sedan sa han att det skulle komma ett paket till dörren i dag. Paketet som skulle hämtas var ett annat paket. Har skickat efter ett par skor men de skulle inte komma förrän den 8:e till 10:e maj. Nu var det skorna som skulle hämtas och tältet kom till dörren vid tolvtiden. Jag blev irriterad i onödan.

Nu ska jag försöka få hjälp med att sätta upp det nya tältet i sommar. Det gamla ska jag försöka sälja för det passade inte så bra till min husbil. Det nya är mindre och en annan modell så det kommer att passa mycket bättre i vinter.

I dag har det varit sommar här. Arton grader i skuggan är inte så dumt. Lite moln ibland men för det mesta sol. Köksdörren har stått öppen hela dagen.

Chanel har ätit dåligt så jag har laddat godisbollen med mat.
Hon bar ut den till gräsmattan, maten smakar mycket bättre då.

Även Orvar har fått komma ut i dag. Grannen och jag, mest grannen har kopplat upp honom. Så i morgon kan han få börja att göra nytta.

Här samlar Orvar kraft inför starten i morgon.

Torsdag = pannkakor. Hade mjölk kvar sen förra torsdagen och den var helt O. K. att göra pannkakor på men smakade inte gott att dricka.

Det blev som vanligt några pannkakor över och de ska smaka bra i morgon eller lördag. Körde sedan igång diskmaskinen. Den blir inte full varje gång men kan ju inte låta disken vänta för länge.

Missan sitter och vaktar dörren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *