Fredagen den 6 Maj


Högsommar i dag. Det var 16 grader ute i morse. Behövdes ingen jacka i morse. Skulle starta Orvar innan jag duschade. Men det sket sig. Han ville inte. Så jag duschade först och gick ut igen. Stängde av elen. Satte på den igen och nu ville Orvar jobba.

Åt frukost. Lite senare så åkte jag för att handla. Började med Biltema. Det låg slangar till Adblue dunkarna och jag tog två stycken efter att ha pratat med en säljare. När köpte mina två dunkar så såg jag inga slangar. Fortsatte sedan till Maxi. Handlade lite inför helgen.

Släppte ut Chanel i trädgården med grinden öppen in till grannen där Orvar skulle passera för att kunna klippa hos grannen. Hon har skött sig hela dagen. Inte gått in till grannen. Orvar har jobbat hela dagen hos mig och grannen. Missan har kommit och gått hela dagen.

Var tvungen att veva ut markisen annars blev det för varmt. Satt ute och fikade. Har inte gjort så mycket i dag.

Tog en liten promenad med Chanel innan det blev dags för mat. Behövde ingen jacka. Det var 18 grader i skuggan. Köpte grillade revben, coleslaw och en fralla på Maxi. Satt ute på altanen och åt detta. Hade vin kvar från förra helgen. Nu kom den väl till pass.

Det blev ensamt att sitta på altanen så jag gick in men lämnade köksdörren öppen så både Chanel och Missan kunde gå ut och in som de ville.

Satte mig framför TV:n med ett glas vin. TV är ett tråkigt sällskap men bättre än inget.

Opps: slog ihjäl en mygga som satt på en kökslucka. Nu är de här.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *