Onsdagen den 11 Maj.


Inte blev det något i regnmätaren i går kväll. Det var lite vått på backen men inte mer.

I morse så sken solen igen. Missan var med Chanel och mig ner i skogen innan frukosten. Äter köpebröd till frukosten. Har lite mer kvar i frysen. Sedan får jag njuta av mitt goda hembakade bröd igen.

Inte lätt att se Missan bland blåbärsrisen.
Där syns hon bättre.

När det blev dags för fika så satte jag mig ute på altanen. Tog med ett block ut för att att anteckna vad jag ska packa in i husbilen till nästa utflykt. I blocket så hittade jag flera sidor med berättelser om ner och hem resor under flera vintersäsonger. Det var från 2015 och 2016. Det var när vi inte hade wifi under resan. Riktigt rolig läsning.

I går så köpte jag ett bamseben till Chanel.

Det räcker nog länge.

Pratade med grannen. De hade sett en stor fin räv på sin tomt härom kvällen. Den hade hoppat över kompostgallret in till min tomt. Kan vara därför som Chanel far runt i trädgården när jag släpper ut henne innan jag lägger mig. Hon känner väl lukten av räv. Den såg så fin och frisk ut så det är nog ingen skabbräv som håller till här. Kanske därför som Missan håller sig hemikring.

Här hittar jag henne ofta, under syrenbusken.

Har tagit ett par små promenader med Chanel under dagen.

I kväll så mikrade jag tre bitar pizza som jag frusit. De blev över när jag var sjuk. Trodde inte det skulle gå att äta men de var riktigt goda.

Det var dagens händelser.


Ett svar till “Onsdagen den 11 Maj.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *