Tisdagen den 17 Maj.

Gratulerer med dagen Norge!

Efter Chanels kissetur så laddade jag tvättmaskinen. Sedan åt jag min frukost. Det dröjde inte länge förrän det var dags att hänga ut den rena tvätten på torkvindan.

Solen har varit framme och gjort vad den kunnat för att värma upp luften men det har blåst kallt. Vinden mojnade lite och det blev varmare. Satt ute och drack kaffe och åt runda knäckebröd. Fast först så rensade jag bort ogräs mellan plattorna. Har ju tänkt att spruta med ogräsmedel men de har sagt på radion att det ska regna till helgen så jag sprutar nog efter regnet.

Tog en liten promenad med Chanel och då behövdes jackan. Det var bara 11 grader i skuggan. Det är ostlig vind och då kyler vattnet.

Satt ute en liten stund till innan jag gick in. Det är tråkigt att sitta ensam på altanen.

I kväll ska jag fuska med maten. Det finns smal korv och köttbullar i kylen. Det får bli min kvällsmat.

Gratulerer till dagen igen NORGE.

maj 17, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply