Fredagen den 20 Maj.


Inte blev det något regn i går kväll eller i natt. Lite fuktigt på backen och när jag gick ner i skogen så var blåbärsriset blött men i regnmätaren bara ytterst lite på botten. Räckte inte upp till det första mm-strecket ens.

Fredag och dags för mig att duscha. Efter frukosten så satt jag med paddan en stund. Ringde sedan till Telenor. Har haft många samtal med dem sedan jag kom hem från Spanien. De har strulat med simkort hit och dit. Saltade räkningar mm. Pratade med tre killar i dag. Nu tror jag att allt är rätt. Har sagt upp autogiro och ansökt om e-faktura i stället. När jag började kolla mina fakturor så har det varit mycket fel. Undrar hur det varit innan jag kollat ordentligt. Nu ska jag ha koll på dem.

I går så tog jag upp ett paket med griskind från frysen. Fixade till fyra bitar i dag och lade i lergryta med tillbehör som jag stoppade in i ugnen.

Lagom pris, eller?

När de åkte in i ugnen så åt jag rester från igår. Pannkakor med sylt och grädde till kaffet.

Den utan grädde är till Chanel. Har lyckats hålla liv i en cyklamen från Spanien.

Har sett på en gammal svensk film på SVTPLAY, Deadline, ett flygplan störtar i havet utanför Kullahalvön och en mystisk dimma börjar välla in över den lilla badorten Mölle. Planet var lastat med biologiska stridsmedel. Fortsättningen är väldigt tänkvärd. Riktigt kusligt scenario.

I kväll har jag ätit som en drottning. Griskinderna blev lyckade efter 3 timmar i lergrytan.

Dagens mål.
Det fanns mer vin i flaskan. Syrener från busken utanför altanen.

Nu har jag frusit tre kinder till kommande måltider. Betalade 5,87 € för hela paketet. Vet att minst en restaurang i Oskarshamn serverar griskind. Undrar vad det kostar? Kan inte smaka bättre än mina.

Ja nu är det fredagkväll igen. Sitter med ett glas rött och letar efter något att titta på i dumburken.

Fredagsmys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *