Fredagen den 27 Maj.

Har sovit gott i natt. Gick upp vid halv nio. Då tog Chanel och jag en morgonpromenad. Solen lyste från en blå himmel men det blåste lite snålt. Hade tänkt gå bort till ställplatsen i hamnen men det var alldeles för kallt. Gick åt andra hållet i stället. Uj vad mycket husbilar det är här.

Där i smeten bor jag. Molnfronten kom aldrig till oss.

När vi kom hem så satt folk utanför sina husbilar. Det verkade vara skönt i lä. Men jag åt min frukost inne i husbilen. Tog sedan en promenad bort till tältet där det var loppis. Som tur var hittade jag inget som jag ville ha. Pratade med en massa folk jag känner. Roligt att träffa så många som jag inte sett på länge.

När jag kom tillbaka till min bil så gjorde jag kaffe. Dukade upp utanför husbilen i solskenet.Chanel och jag satt där sedan och njöt.

Tog sedan med mig Chanel och gick omkring bland husbilarna. Hittade ett par som Bertil och jag lärde känna i Spanien. Hon spelar dragspel och det hände att vi satt hos oss och hon och Bertil spelade ihop. Hennes man och jag satt med sånghäfte och sjöng lite tyst. Nu satt jag hos dem och pratade över ett glas vin. Det kom några fler och gjorde oss sällskap. Där min husbil stod blåste det lite men hos dem var det lä och skönt. Tiden gick fort och vi, Chanel och jag gick hem till Missan.

Lämnade Chanel och gick till infocentret. Där satt ett gäng damer och handarbetade.

Flitiga damer.
Ullbäddens var där.
Lite nyttigheter.

Framåt kvällen så hopade sig molnen och det kom lite droppar ovanifrån. Då låg jag och Chanel i sängen och tog igen oss.

Nu ska vi ta en liten runda så Chanel får göra ifrån sig. Sedan är det dags att gå till tältet igen. I kväll ska jag äta grillad lax. Det kommer att bli underhållning med dans.

Får se om jag uppdaterar när jag kommer hem.

Hemma igen vid tiotiden. Maten var toppen. Drack först upp rödvinet som blev över igår. Sedan öppnade jag en Cava. Korken for iväg och det sprutade lite men mest på mig.

Varm och god mat.
Det var fullt i tältet. De tomma platsern beror på att de hämtar mat.

Efter maten uppträdde Creeddeance Tribute. De var bra men för jobbigt att lyssna på i längden så jag gick hem till Chanel. Vi tog en tur runt området. Kallt men uppfriskande. Nu är klockan kvart i elva och jag ska krypa i säng. Det smattrar lite på taket.

maj 27, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Någon stans i Sverige

Leave a Reply