Lördagen den 28 Maj.


Det har regnat mycket i natt och tidigt i morse. Men när jag gick upp så hade regnet upphört. Chanel och jag gick en runda i riktigt kyligt väder. Hade luvan på jackan hårt åtdragen. Då kändes det inte så kallt men saknade vantar.

Det var gott med frukost när vi kom tillbaka. Sedan var det dags för Melodikrysset. Så fort det var färdigt gick jag till servicecentret. Beställde en pläd av Ullbädden. Mina fina tallrikar av melanin har blivit utslitna och jag frågade häromdagen ifall jag bara fick köpa fyra sådana utan att köpa hela settet. Då ville hon inte sälja bara dessa men i dag så fick jag köpa dem. Jätte bussigt.

Gick hem och hämtade Chanel för en promenad. Det var lika kallt då som tidigare. Men hittade stickade handledsvärmare som jag fick när jag fyllde. Tack Lotta, de värmde gott.

Det finns en duschvagn på området. Den rymmer 10 duschar.

Klockan två var det insläppt till årsmötet. Jag gick dit i god tid.

Här fick man anmäla sig. Insläppet tog ca en timma.
Årsmötet genomfördes utan alltför mycket tjafs.
Efteråt bjöds på kaffe och bulle.

Chanel och Missan blev glada att se mig igen.

Nu ska jag ta med mig Chanel på en runda i kylan. Sedan är det dags att packa ryggsäcken inför kvällen och gå till tältet.

Skriver som de två dagarna innan att det kanske kommer en uppdatering senare.

Uppdatering:

Ordföraren presenterar den nya styrelsen.
Maten som var jätte god.
Klubbens pajas med levande stativ.
Kvällens underhållare. Ni får veta namnet på dem i morgon. De ska gästa Lotta på Liseberg i sommar. Tror de gick ner flera kilo under showen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *