Lördagen den 11 Juni.


Gick upp lite före åtta och tog en promenad med Chanel. Fixade frukost och åt i husbilen med öppen dörr. Det var skönt ute. Spärrade dörren med kompostgaller innanför myggnätet.

Tog ut Missan i koppel en stund. Hon var lite nyfiken men så fort någon visade sig så blev hon rätt. Annars gick det rätt så bra.

Satt inne i vardagsrummet och löste Melodikrysset medan resten av familjen åt frukost på den inglasade altanen.

Alla var lite avslagna i dag. Det blev rester till lunch.

Det smakade gott i dag också.

Sedan så packade jag ihop och körde iväg till Motala. Var trött efter maten men det gick bra att köra. Vädret som varit lite oroande klarnade upp och när jag kom fram till min bror så sken solen.

Tog med mig Chanel och satt ute vid friggeboden. Blev bjuden på kaffe och hembakat. Min brors särbo är en fena på att baka. Satt sedan och bara tog det lugn.

Det började dra sig mot matdags. Jag tog en liten runda med Chanel och sedan fick hon göra Missan sällskap i husbilen.

Vi satt inne på altanen och åt Hasselbackspotatis och grillad fläskytterfilé med tilltugg. Jättegott. Blev sittande där. Tittade på Ett gammalt Så ska det låta från 2003. Alice-Babs med dotter Titti var på ena sidan och Gunilla Backman med Dan Ekborg. Programledare var Peter Harrysson. Där var det låtar som man kände igen för hela slanten.

Efter lite kaffe så tackade jag för mig och gick ut till mina sambos. Tog en tur med Chanel innan jag bloggade.

Här ska jag sova i natt.

Sweden rock på radion. Tyvärr inte min musik. Får se om det blir bättre musik som jag kan somna till. Läste tablån och Da Capo börjar nu. Tack och lov.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *