Söndagen den 12 Juni.


Sovit gott i natt. Ibland vet man inte var man är när man vaknar. I dag var jag i husbilen som var i Motala.

Chanel och jag tog en promenad i omgivningen. Sedan gick jag in till frukosten som ingår i ställplatsen.

Ställplatsvärdarna serverar dryck.

Efter att ha avnjutit en god frukost så gjorde vi oss klara för en utflykt till min favoritplats vid Göta Kanal. Vi var precis på väg och plocka ut stolarna när himlen öppnade sig. Det blev till att dricka kaffe inne i husbilen.

Men vädret växlade om och solen värmde inbjudande. Så vi gjorde ett nytt försök med stolarna. Vi kunde sitta en stund och njuta av naturen. Inte varade det länge förrän regnet återkom. Då gav vi upp. In med stolarna igen. Vi hade i alla fall fått se en stor tysk segelbåt och två av de stora båtarna som trafikerar kanalen passera förbi.

Vädret var fortfarande opålitlig när vi kom hem igen. Så vi satte oss på den inglasade altanen.

I dag blev jag bjuden på en god panerad fisk, kokt potatis och en riktigt god sås. I det här huset görs alltid riktigt godsåser.

Plötsligt var solen tillbaka och vi gick ner till friggeboden och satte oss ner och njöt. Göken hördes på håll. Vi fick en härlig stund innan molnen åter hopades.

Vi tittade på Arvingarna som höll till på Lassemans altan. Sedan blev det ett mord i Helsingör som vi försökte lösa. Men det fixade vi inte utan får fortsätta med det nästa söndag.

Jag och Chanel gick ut till husbilen. Det var lite kylig så jag satte på lite värme. Det blev fort skönt. Har hört på radion under tiden jag skrivit detta. Nu är det kväller och sängen hägrar. Natti natti!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *