Onsdagen den 15 Juni.


Borta bra men hemma bäst heter det visst men det stämmer inte riktigt. Jag tycker det är så härligt att dra iväg med husbilen och träffa folk. Men sedan så blir det inte lika roligt att vara hemma. Likadant varje gång jag är iväg. Blir lite nere när kommer hem.

Sovit dock gott i min goa säng ihop med min sambo. Vi tog vår vanliga tur i skogen innan frukosten. I dag väntade Missan på oss på altanen.

Ringde till Husbilslandet och frågade om min spis hade kommit. Det hade den inte. Dometic lovar och lovar men har tydligen svårt att leverera. Det ska komma fyra spisar varav en är min. Nu bestämde vi en tid för byte i samband med Husbilslandets sommarfest. Sommarfesten är den 1-3 juli och jag har en tid den 5:e. Om nu spisen kommer till dess så får jag väl turista i omgivningarna på måndagen.

Jag har tillbringat dagen hemma. Chanel hade fullt upp med att bevaka skogen bakom tomten.

Ekorrarna håller till i träden bakom grannens tomt.
Det blir tröttsamt att stå då får man sätta sig.
Spanarblick.

I dag har jag haft markisen utvevad till max och dynorna på möblerna. Åt en skaldjurspaj till lunch. Solen gjorde oss sällskap halva dagen men senare så kom det korta skurar. De syntes dock inte i regnmätaren.

Nu fanns alla avsnitt av Mord i Hälsingör på CMore och jag har avverkat dessa i går och idag. Kan inte hålla mig.

Till kvällen så åt jag äggmack till resten av vinet jag öppnade för två veckor sedan. Smakade gott i dag. Beror kanske på att jag köpte en bra vinkork i Spanien.

Saknade korven.

Hade tänkt ta Coronan ihop med Chanel till hamnen och titta på bilar, gamla som nya som stolta ägare visar upp. Det var första onsdagen den här sommaren. Men vädret var lite svårtolkat och jag valde att dricka vin till måltiden. Hoppas på bättre väder nästa vecka.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *