Torsdagen den 16 Juni.


Hade plyschklänningen på under promenaden i skogen i morse. Då kommer inte myggen åt mig. Ingen ser mig där om jag inte går för långt bort till skogsvägen.

Solen visade sig inte på förmiddagen. Satt inne och åt frukost för öppen köksdörr. Det var över 20 grader ute.

Soptunnan töms i morgon så jag har plockat ihop lite att fyllde tunnan med. Hittade en kasse med kläder som jag inte visste att jag hade. En fin långklänning och lite andra fina toppar, en med prislappen kvar. Undrar hur de hamnat i klädkammaren?

Det blev ett par soppåsar med skräp att kasta. Tömde soporna under diskbänken också. Körde ut tunnan till trottoaren senare.

Blev hungrig framåt dagen och funderade på vad jag skulle äta. Tänkte åka och handla men bestämde mig för att vänta med handlandet tills i morgon och gjorde tunna pannkakor istället.

Å, vad det är gott med pannkakor.

Solen tittade fram och jag tog ut en solstol för att få lite färg på min kropp som inte fått någon färg tidigare. Har bara färg på smalbenen och armarna. Men solen var inte framme så läng utan molnen hopade sig. Till slut gick jag in. Stängde dörren, öppnade grinden i staketet in till grannen och satte Orvar i arbete.

Till kvällen blev jag lite hungrig och gjorde mig en köttbullemacka. Drack bubbelvatten blandat med saft till.

Avslutar den här dagen som alla andra dagar när jag är hemma. Tittar på TV.

Glömde att skriva att jag betalat in skatten för de fyra dagarna jag var iväg med husbilen. Det blev 163:- och nu är jag klar med det.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *