Söndagen den 19 Juni.


Vaknade till en helmulen himmel. Betydligt kyligare i dag. Myggen var på alerten. Åt sedan en god frukost. Chanel och jag åkte iväg till Stadsparken där hundrastgården ligger. Vi var inte många som möttes upp vid kyrkan för att promenera till rastgården. Men det var redan några på plats när vi kom fram.

Jag håller i fotografens jycke.
Denna hanhund hade svårt att fatta Chanels budskap. Dessutom så kissade han på mig?
Nytillkommen som undersökts.
Samling.
Hej kompis.
Veckans sociala bit för mig.
Min goa Chanel.

Det blev en lång träff i dag hela en och en halv timma. Eftersom det fortfarande var molnigt och inte så varmt så gick jag in på Lidl och köpte en kartong glassbåtar.

Orvar jobbade som bäst när vi kom hem och vädret inbjöd inte till att vara ute så Orvar fick fortsätta jobba och köksdörren förbi stängd.

Fixade kaffe och drack det framför TV:n. Lite senare så tittade solen fram och värmen kom tillbaka. Köksdörren öppnades och Orvar parkerades. Grinden till grannen stängdes. Det var skönt ute. Jag tänkte köra trimmern lite men batteriet tog slut. Fick sätta det på laddning.

Var sugen på kebab i dag och ringde för att beställa. Några minuter sa killen så det var bara att sätta sig i bilen och köra iväg. Chanel fick följa med.

Det ligger mitt i stan.
Uj, vad mycket.
Blev kaos när jag hällde upp det på en tallrik.

Om någon undrar så NEJ jag orkade inte äta upp allt. Chanel fick några pommes som undgått att få sås på sig.

I kväll är jag bjuden till Lasseman. Ska bli underhållen på hans altan. Får nog öppna en burk öl till. Blev törstig av kebaben.

Missan går förbi Chanel till sin plats.
Ordningen återställd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *