Måndagen den 20 Juni.


Nu är vi inne i midsommarveckan. Jag fortsätter med mina rutiner. Kisspromenad med Chanel i skogen före frukosten.

Det såg inte så inbjudande ut ute så jag såg lite på TV. Har börjat på en ny serie, Mysteriet vid sjön. Såg några avsnitt. Ringde till en vän som är på väg till nordnorge. Långt att köra men det bekymrade inte vännen.

Till lunch så blev det knäckebröd och te. Kände inte för att laga mat i dag. Knäckebröd med ost och kaviar är gott.

Solen kom fram och förgyllde dagen. Då tog Chanel och jag en promenad längs med Rudabanan. Tänkte titta på svanparet som finns i dammarna. De har fått fyra ungar men jag har inte sett dem. Det fick jag inte i dag heller.

Det grönskar runt vattnet.
Inga svanar. Hoppas de finns kvar.
Såg en tjusig docka sitta i gungan där tomten brukar sitta till jul och påskkäringen till påsk.
En söt docka. Undrar vem som sätter dit dem?

Förr om vintrarna så köpte jag många klockor på marknaden i Puerto de Mazarrón. Sådana dumheter har jag slutat med. Men dessa klockor ligger i en låda och visar samma tid hela tiden. Jag bytte batteri i en av dessa klockor för ett tag sedan. Men nu har armbandet blivit missfärgat av solen. Tänkte ta detta batteri och sätta i en annan klocka. Men fick inte upp bakstycket hur jag än försökte.

Hittade en karta med små batterier i en låda och tog ett par därifrån och stoppade in i ett par klockor som jag tyckte om. Så nu har jag några klockor att byta om med. Mycket som jag fått lära mig den senaste tiden.

Det blev dags för att bänka sig framTV:n igen. Missan hade tagit Chanels plats. Oj vad fel det blev.

Missan njuter.
Lite senare var ordningen återställd.

I kväll var det Lotta på Liseberg. Det började med att Arvingarna sjöng bara för mig. Min älsklings låt, Inbjudan till Bohuslän och de gör det med den äran. Göörbra.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *