Tisdagen den 21 Juni.


Sommarsolståndet 2022.

Tänkte kommentera detta men avstår.

Det var riktigt varmt i morse och myggen var i farten i skogen. Men vi kom hem utan alltför många stick. Åt frukost i lugn och ro. Sedan var det slut på ron.

Började med att byta sängkläder och stoppa de lindrigt solkiga lakanen i tvättmaskinen.

Satte sedan igång med att damma innan jag motionerade snabeldraken. Hade inte tänkt suga på andra våningen men Missan lämnade fågelfjädrar där i går så jag tog en extra runda där.

Rystande mattorna som jag burit ut och lade på dem igen. Nöjd med arbetet så gick jag in i duschen. Hängde ut lakanen på torkvindan och laddade maskinen igen.

Tack vare små tygbitar i maskinen kan man blanda färgerna som man vill.
Det verkar som om den röda kjolen färgade av sig mest.

När jag hängt ut även dessa rena kläder så åkte jag till Maxi. Åker numera förbi hamnen för att se hur många husbilar det står på ställplatsen. Där är alltid många som parkerar där. Blir alltid sugen på att åka iväg med Jollen men tycker att det kostar för mycket. Och att sitta själv på en ställplats ger inte mycket. Då har vi det bättre hemma jag och mina sambos.

Tyckte att jag hade gjort mig förtjänt av lite kaffebröd efter allt jobb. Så det blev det. Plus en massa annat.

När jag kom hem så vankades det kaffe och köpebröd på altanen. Har vevat ut hela markisen och det var lagom skönt där under.

Äpplemunk och blåbärsmuffins smakade gott.
Nyinköpta midsommarblomster fick göra Kermit sällskap.

En härlig eftermiddag under markisen. Emellanåt fick jag sällskap av Chanel och Missan.

Chanel ligger inte länge i soffan innan hon går ut till gräsmattan och faller ihop.
Ekorrarna i skogen kan hon inte glömma.

Satt och tittade på fönstren och de är inte granna. Kanske kan jag få lust att ta ett tag på dem i morgon. Får se hur det blir med det.

I dag så lagade jag ingen mat men kalorier fick jag i mig så det räckte. Har druckit mycket saft i dag. Inget socker i saften så den är inte så farlig.

Har suttit ute länge i kväll. Avslutade med jordgubbar och grädde innan jag gick in. Vevade in markisen och bar in dynorna. Lika bra man vet inte hur det blir under natten.

Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *