Onsdagen den 22 Juni.


Sov med öppet fönster i natt och fick dra på mig överkastet. Innan jag lade mig hade jag haft takfläkten på med det öppna fönstret. Tror Chanel också tyckte det var kallt för hon protesterade inte när hon hamnade under överkastet.

Solen hade försovit sig i morse. Men värmen var kvar. Får ta bort fästingar som kryper på Chanel när vi kommer tillbaka från skogen nästan varje morgon. Fy för dessa onyttiga varelser.

Åt min frukost med dörren öppen. Sedan blev jag förvånad över mig själv. Putsade fönsterna mot skogen. De blev så fina att jag kunde spegla mig i dem. Borde putsat dem på insidan också men någon måtta på arbete får det vara.

Vilken spegel.

Tänkte skämma bort mig med lite midsommarblomster och körde in till torget. Där var det många som tänkt detsamma.

Kommunen har rest midsommarstången.

När jag kom hem så pyntade jag med blommorna.

Bytte ut fuskblommorna på väggen mot äkta vara.
Köksbordet blommar för fullt.
Den fina buketten ser jag även inifrån.

Chanel började skälla mot skogen och jag gick för att titta. Då såg jag en människa på stigen som går till den lilla skogsvägen några hundra meter från tomten. Personen var på väg bort. Stigen jag går på varje morgon syns väl från den lilla skogsvägen, det kör nästan aldrig några bilar där. Tror att någon blev nyfiken på vart denna stig gick. Chanel är en duktig gårdvar. 🐾🐾

Mina fina pelargoner trivs på trappstegen.

Åt upp resten av jordgubbarna jag köpte igår. Satt sedan och läste HJ ute på altanen. Solen kom och gick. Hade vevat ut markisen helt och förankrat den med stödben.

För att ha något att göra så åkte Chanel och jag till hamnen. Där var det bilträff vid ölandsbåtsrampen. Jag parkerade en bit därifrån och vi tog en promenad Chanel och jag. Tyckte glasögonen var lite skitiga och tog av dem för att putsa. Då gick bågen sönder och glaset trillade ur. Försökte få glaset att sitta kvar men det gick inte. Tänkte åka hem igen men ändrade mig fortsatte mot bilträffen.

Det var svårt att se ansiktena på folk men annars gick det bra.

Min favorit.
Lika fin bakifrån.
Eller den.
Snygg färg.

Det var inte så många bilar ikväll. Så det var snart färdigtittat. Vi gick tillbaka till bilen och åkte hem.

Kokte ett par ägg och gjorde en ägg och kaviarmacka. Drack öl till. Gott.

Ska låta markisen vara ute i natt. Det ska bli fint väder i morgon också. Inget busväder i natt heller.

Nu ska jag gå till köksdörren och ropa FISK. I går kom Missan som ett skott när jag ropade.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *