Torsdagen den 23 Juni.


Det var varmt i morse. Gick upp före åtta. Tänkte sitta ute på altanen och äta frukost men valde köksbordet. Där får paddan plats och den är mitt sällskap vid frukosten. Chanel och Missan var ute.

Tog på mig en klänning dagen till ära. Har inte gjort så mycket i dag, mest slöat. Lyssnat på Radio Kalmar och det är mycket trafik ute på vägarna. Många vill till Öland. Skönt att stanna hemma men är ändå sugen att köra iväg med husbilen.

Det går åt mycket vätska när det är så här varmt. Ibland så fläktar det till lite grand och det är skönt.

När magen började knorra så bestämde jag mig för att göra tunna pannkakor till dagens mat.

Satt under markisen och åt. Gott!

Hittade en hög med Hemmets Journal under bordet i sovrummet. Dessa har jag inte läst igenom och det finns många olösta korsord.

Chanel vandrar mellan sol och skugga. Missan håller till i skogen bakom tomten. Där är det nog lite svalare. Har ätit en glass från frysen. Chanel vill ha det sista och det får hon förstås.

Jag kröp närmare och närmare husväggen för att få skugga. Men där är det varmare. Egentligen skulle jag gå ner till tomtgränsen för där är det skuggigt.

Funderade på att ta fram trädgårdsduschen men orkade inte. Det fick bli ett fotbad istället.

Skönt med svalt vatten. Passade på att fila hälarna och klippa naglarna.

Framåt sex så kom solen in under markisen och det blev för varmt. Så jag gick in. Hade öppnat sovrumsfönstret och vardagsrumsfönstret. Det var skönt inne. Chanel följde med in men Missan stannade ute.

Radion fortsatte att rapportera om trafiken i länet. Även tåget hade problem. Känner att jag gjort rätt att stanna hemma. Vet inte vart jag skulle tagit vägen heller. Det blir betydligt billigare också.

Jag ska titta lite på TV nu och går nog ut till altanen när det blir svalare där.

Plockade fram lite tapas och gick ut till altanen. Klockan var halv nio och det var så varmt och skönt.

Glad Midsommar på er läsare.


Ett svar till “Torsdagen den 23 Juni.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *