Lördagen den 25 Juni.


Midsommardagen 2022.

Vilket midsommarväder. Nu skulle man vara på campingen i Nora. Men där måste man beställa plats långt i förväg. Och det är inte lika roligt att åka dit utan Bertil. Men skulle ge mycket föra att vara där nu.

Här på Vesslestigen så gassar solen från morgon till kväll. Håller mig i skuggan under markisen. I morse så satt jag på altanen och åt frukost efter en kort tur i skogen. Chanel trasslade in sig med kopplet runt några träd så jag kopplade loss henne. Efter en lite utflykt så följde hon med tillbaka.

Efter frukosten var det dags för Melodikrysset. Det sista för Anders Eldeman. Hoppas de nya är lika bra.

Härligt!
Här ligger Drottningen.
Missan har hittat skuggan vid syrenbusken.
Lite senare så tog Chanel plats vid syrenbusken. Hon hörde något som knäppte i skogen. Ekorre eller hackspett?

Framåt ettiden så började jag bli lite sugen på något. Gjorde en bakelse av pannkakorna som blev över igår. Jordgubbarna köpte jag på torget i onsdags och de var lita fina i dag.

Byggde lite högre i dag och lade jordgubbar runt. Lika gott i dag som igår.

Jag bytte klänningen mot bikini men ska skona er från att lägga ut ett kort på den. Det är en fin bikini med leoparder på.

Har tillbringat eftermiddagen i solstolen under markisen och löst några korsord. Chanel förflyttar sig mellan sol och skugga. Missan kommer hem från skogen emellanåt. Tror hon tycker det är skönare där.

FB visade ett minne från när vi var i Kalax och firade midsommar för 6 år sedan. Fina minnen att leva på.

Ett härligt gäng.

Man borde vara vid havet och bada en sådan här dag men Corollan har ingen AC utan bara KD=korsdrag. Så jag blev sittande i skuggan under markisen. Löste Korsord och läste i HJ.

Magen började kräva lite mat. Hade kokt för mycket potatis i går och stekte dessa ihop med köttbullar och korv.

Gott.

Satt ute ett tag till innan jag gick in. Kom på att jag ju ska åka till Husbilslandet på torsdag. Oj, vad nära det blev. Får börja planera vad jag ska ta med att äta.

Sen dök en annan tanke upp i mitt huvud. Kristinehamn ligger inte långt från Nora. Kollade på Google och det är 7 mil emellan. Så varför inte ta en sväng dit efter Sommarfesten och byte av spis hos Husbilslandet. Ska fundera på det. Skulle vara roligt att träffa vänner där och bada i Norasjön. Förra sommaren badade jag inte någon gång.

Det var några år sedan sist.
Undrar om Rumpan Bar fortfarande är öppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *