Söndagen den 26 Juni.


Annandag midsommar, eller?

När jag lagt mig igår så hade jag svårt att somna. Tänkte på Gustavsbergs camping i Nora. Gick upp och tittade om det fanns lediga platser till på tisdag nästa vecka. Det fanns det och jag bokade från den 5:e till den 11:e juli. Glad i hågen lade jag mig igen och somnade.

Vaknade till ännu en varm sommardag. Åt frukost under markisen efter kissepromenad med Chanel. Det är inte klokt så fint väder det har varit hela helgen. Ser nu fram emot bad i Norasjön. Är nyfiken på hur många bekanta som fortfarande håller till på campingen.

I dag så åkte vi inte in till hundrastgården i parken. Det är alldeles för varmt så vi håller oss hemma i skuggan.

Njuter av mina fina pelargoner.

Men det blev för varmt och planerade för en tur till Ernemar igen. Åt upp de sista jordgubbarna från onsdagens inköp på torget. Tänk att de fortfarande var fräscha. Åt dem med creame fraice till. Tycker det är gott. Sedan satte jag mig ihop med Chanel i Corollan. Den var som en bastu. Öppnade alla fönster och det hjälpte lite.

Det första som mötte oss var denna papperskorg. Tänk att folk inte kan ta med sig sina rester hem.

Ser inte roligt ut.

Tog inga nya kort. Ni får titta på inlägget från midsommarafton. I dag så låg det ett gäng på hundbadet som hade en hund med sig. Men ett annat gång saknade hund? Hundbadet är inte så stort men det finns många andra klippor för folk utan hund. Förstår inte hur de tänker.

Chanel plaskade lite mer i vatten i dag men ville inte blöta kroppen. I Nora fins ett fint hundbad med sandbotten. Där kanske hon tycker om att gå i.

Det fläktade inte lika mycket i dag som förra gången vi var här. Vi gick ut till piren och vände, sedan satte vi oss i den heta bilen igen.

Missan mötte oss i hallen i dag igen. Visste inte att hon var inne när vi körde iväg. Det var varmt under markisen så jag satte mig i skuggan av planket med ett glas saft.

Där var det lagom skönt.

Fick en Missan i knät en stund. Inte skönt med hennes klor när hon kloar. Satt med bara bikini på mig.

Fick ett mobilsamtal från spanska vänner. De landar på ställplatsen i hamnen här i Oskarshamn i morgon. Då ska vi träffas. Ser fram emot det.

Har nu ätit mat. Rester från igår.

Sitter på altanen och svettas. Tog en dusch när jag kom hem från Ernemar men behöver nog en till.

I kväll blir det musik på TV. Först Arvingartna på TV4 sedan en hyllning till Thorleifs. Får väl sätta korsdrag i huset.

Chanel spanar som vanligt ner i skogen. Den fina blomsterkvisten ska jag klippa bort när blommorna vissnat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *