Måndagen den 27 Juni.


Då var det vardag igen. Inte för att det gör någon skillnad för mig. Det fina vädret håller i sig.

Efter promenaden i morse så tog jag en dusch. Det var så skööönt. Satt ute och åt frukost ihop med paddan. Plockade undan lite prylar som inte skulle ligga framme och började skriva en lista för inköp inför resan på torsdag. Satte på diskmaskinen för den var nästan full.

Klockan var bortåt ett när mobil ringde. Det var Maggan som berättade att de var på plats på ställplatsen i hamnen. De ville att jag skulle köra förbi Systemet och köpa några öl. Så jag parkerade på Domustaket och gick för att handla. Det var inte många på Systemet. Kunde kanske bero på att det var dagen efter midsommarhelgen.

Körde sedan till ställplatsen och träffade Dexter och Loke samt deras matte och husse. Det fläktade lite på platsen och det var riktigt skönt i skuggan. Blev bjuden på mjuk kaka men det för varmt för kaffe. Blev annat dricka istället. Satt och pratade en stund. Sedan följde Loke och matte med hem till mig.

Maggan lånade min dusch medan Loke och Chanel samsades i trädgården.

Maggan och jag satt under markisen och åt var sin glass och pratade en stund. Sedan gick vi en bit på Rudabanan med hundarna. Det var skuggan där och hundarna trivdes.

Corollan var inte lika varm när vi åter satte oss i den. Stannade till på Lidl på väg till ställplatsen så Maggan kunde gå in och handla. Jag satt kvar i bilen som jag parkerat i skuggan. Göran hade lagat till griskinderna, jag hade haft med mig tidigare i dag, under tiden. Så vi dukade bordet och började äta. Nu så skuggade husbilen och det var riktigt skönt i skuggan.

Vällagade griskinder med lök och morötter. Köttet var omlindat med bacon. Verkligen gott.

Vi hade en mycket trevlig kväll och hade mycket att prata om. Ställplatsen hade fyllts på under eftermiddagen och var nu full. Klockan gick alldeles för fort och jag fick ge mig hemåt.

Kom hem vid niotiden och Chanel blev så glad. Hon hade inte fått följa med. Jag tyckte hon hade det bättre hemma i huset där det var betydligt svalare.

Efter att ha varit på ställplatsen med så många husbilar så var jag riktigt sugen på att åka iväg med min husbil. På torsdag bär det iväg. Har lite att pyssla med innan dess.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *