Onsdagen den 29 Juni.


Då var åter solen här. Inte blev det något regn i går inte. Några små stänk bara. I går var det bara 17 grader ute när jag lade mig men nu är värmen tillbaka.

I morse så släppte jag ut Chanel i trädgården i stället för att gå ner i skogen. Gjorde sedan frukost och åt inne. Det var 17 grader ute under markisen så jag åt frukosten inne. Grahamsbullarna blev jättegoda. Jag åt en i går kväll till en mugg te. Smakade även på fiffirutorna. De smakade smaskens.

Chanel och jag tog en promenad lite senare så hon fick göra nr 2. Det var uppskattat. Inte så varmt då som det blev senare under dagen.

Började inventera husbilen och plockade ut lite kläder som jag tagit in. Stuvade om lite i garaget.

Fick de fina dekalerna som jag skickat efter till husbilen och satte på dem. Nu är jag lagom anonym.

En fram och en bak.
Mina sambos och resekompisar.

Var inne på banken och kollade vilka räkningar som var kvar att betala den här månaden. Såg att jag betalar till Folksam fortfarande fastän jag bytt bolag och gett det nya bolaget befogenhet att avsluta hos Folksam.

Ringde först upp Water circle. Det är svårt att få tag i den man vill prata med. Först på lunch sedan upptagen i samtal. Lämnade meddelande två gånger. Till slut så blev jag uppringd. Jodå jag hade min villaförsäkring hos dem och hade gett dem fullmakt att avsluta. Hon sa att jag skulle ringa upp Folksam och göra upp med dem.

Sagt och gjort. Fick prata med en jättetrevlig kille. Han sa att fullmakter ibland försvinner? Inget krångel där inte. Först sa han att de behåller pengarna jag betalat i tre månader men skojade naturligtvis. De ska sättas in på mitt konto. Lite över 1000:-. Vet att jag hade problem med överflyttningen från Länsförsäkringar till Water circle förra året. Nu måste jag vara mer uppmärksam framöver. Sa till killen att de skulle få många fler husbilsägare att gå över till Folksam om vi fick bo i husbilen utomlands och ha 185 dagar i personförsäkring. Naturligtvis kunde han inte ombesörja detta men lovade att framföra detta. Inte för att jag tror det blir något ändring, men.

Har inte bestämt mig om jag ska åka iväg i morgon eller på fredag. Tror det lutar mot fredag förmiddag. Har pysslat med lite allt möjligt men inte fått så mycket gjort.

Gjorde några tunna pannkakor till lunch. Tänkte först att det var torsdag men kom på att det bara var onsdag. Men det smakade lika bra i dag som i morgon.

Gotti gott gott.

Åkte iväg till Dollarstore och köpte ett paket med kompostgaller. Var inne på Biltema också. Där köpte jag en tejprulle. Bra att ha.

Stuvade in kompostgallret i husbilen. Nu ska jag väl kunna göra en lite gård till Chanel och stoppa Missan från att krypa under bilen när vi står på campingen i Nora.

Har nu vevat in markisen och plockat in dynorna i förrådet. Det har varit skönt att ha markisen ute och sluppit att bära in dynorna varje kväll.

Ska ta fram lite tappas från kylen och öppna en öl. Sedan blir det lite TV.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *