Torsdagen den 30 Juni.


Har tagit det lugnt i dag. Morgonsysslorna som vanligt. Tog en runda med Chanel och sedan så åkte jag till MAXI och handlade det sista, trodde jag. Missade jos.

Sedan bar jag ut varor till kylen och frysen. Frysen blev full men i kylen finns plats över.

Fixade med blommorna och lite annat. Pratade med grannen. När jag var klar med Husbilen så satte jag på AC:n och gick in och duschade. Åt pannkakor från igår med sylt och grädde. Det blev över.

Sedan var det dags att locka in Missan men det var lättare sagt än gjort. Hon var misstänksam och lät sig inte fångas eller lockas in.

Det var bara att sätta sig och lösa korsord. Lockade med jämna mellanrum men icke. Till slut så åkte jag till Lidl och köpte josen spm jag glömde tidigare. Köpte fryst fisk också.

När jag kom hem så kokte jag fisken. Då behagade fröken komma in. Jag var snabb med att stänga dörren. Tog med Chanel ut till husbilen och drog ut sladden. Men när jag kom in igen så gömde sig Missan under soffan. Jäkla katt. Försökte mota ut henne med ett kvastskaft men inte. Satte mig vid köksbordet och löstes korsord. Då spatserade Missan in i köket. Stängde dörren snabbt. Hon hade tänkt gå ut och var lätt att fånga framför dörren. Men hon protesterade högljutt när jag bar ut henne till husbilen. Äntligen kunde vi komma iväg. Tre timmar försenade.

Tankade på INGO och körde iväg. Klockan hade hunnit bli sex och jag hade tänkt stanna i Gullspång och sova. Tänkte om under tiden jag körde.

Det slutade med att jag stannade på ställplatsen i Råssnäs. Bertil växte upp där. Själv bodde jag på Kungsgatan mitt i stan.

Det är mycket förändrat i Motala och i Råssnäs. Bertil och jag bodde i Hyddmarken som ligger mitt emellan våra barndomshem. Kom fram någon minut före nio. Bommen som stod öppen stängdes efter mig.

Hittade en bra plats och kopplade in elen samt Svishade 195:-. Det var så varmt och skönt. Det hade nog regnat lite tidigare men det var en ljuvlig kväll.

Serviceanläggningen.

Har ätit de två sista pannkakorna och nu ska jag gå ut med Chanel sedan kryper jag i säng.

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *