Söndagen den 3 Juli.


En molnig himmel att vakna till. Gick inte upp förrän halv nio. Tog en liten tur med Chanel innan jag fick till parken för att komma till dukat frukostbord. De flesta hade nog ätit frukost så det var gott och sittplatser. Satte mig bredvid ett par och vi hade mycket att prata om. Damen och jag bakade grahamsbröd. Hon gjorde i långpanna och jag gör bullar. Nu ska jag pröva att göra i långpanna med min deg. Ska bli spännande.

När jag kommit tillbaka till husbilen igen så tog Chanel och jag en lite längre runda. Satt sedan och tittade efter vart jag skulle ta vägen. Klockan halv tolv så startade jag mot Kristinehamn. Körde ner till ställplatsen och tittade. Där var gott om lediga platser så jag parkerade på nr 6. Backade in och det blev perfekt med en gång. 👍Kopplade in elen och pratade med grannarna. De var bönder och hade varit på jordbruksmässa söderut. Nu var de på väg hem. De odlade blomkål och var glada över regnet. Trevliga människor.

Gick sedan till receptionen och betalade. Blev bjuden på räkmacka och kaffe.

Inte riktigt sant. Fick betala 69:-. Och det smakade verkligen gott.

Tyvärr så började det regna. Inte mycket men ändå. Så jag satt med paddan och senaste numret av Hemmets Journal och hade det lite mysigt.

Blev lite trött i ögonen. Intog sängläge och fick sällskap av Chanel. Hade satt på värmen i husbilen. Det var skönt att vila en stund. Efter ett tag hade jag en hund på armen och en katt på magen. Är så glad för mina djur.

Regnet upphörde och jag passerade på att ta med Chanel på en runda. Tror de byggt en ny bro för jag kände inte igen mig. Regnet började igen men jag hade regnkläder på mig så det gjorde inget. När vi kom hem igen så tyckte Chanel att sängöverkast var det bästa stället att torka sig på.

Regnet tog slut igen och jag bestämde mig för att duscha. Har ju betalat för det. Tog på mig min duschklänning och regnjacka. Rolig kod till dusch och bom. Koden till duschen vänder man på så har man bomkoden.

Det var många år sedan jag var här och det hade blivit uppdaterat. Rörelsedetektor till dusch och tvättfat. Mycket vatten i duschen. Det var härlig att duscha efter värmen. Har ju bara tvättat av mig tidigare.

Tillbaka till husbilen så satte jag mig och öppnade en öl. Gud så gott. Vädret är lite lustigt. Solen försöker ta sig fram.

Klockan halv sju såg himlen ut så här.
Bra musik på radion.

Värmen som jag satte på när jag parkerade har jag fått stänga av och takluckorna är öppnade. I afton dans ljuder på radion. Ska nog ta mig något att äta. Får inventera kylen. Det spritter i benen av all fin dansmusik.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *