Fredagen den 29 Juli.

Duschade före frukosten. Mitt skrapsår har svårt att få en skorpa. Det vill gärna vätska sig men i dag så verkar det vända. Fastän den blöta duschen så har det inte vätskats i dag.

Själva såret är 2×2,5 cm.

Hoppas nu det läker fint tills jag ska till Nora och bada. , men detta är en liten blessyr. Fick igår veta att min brorson fått en hjärtinfarkt. Nu gick det bra för han var på väg hem i bilen och körde förbi sjukhuset på vägen. Han svängde in till akuten och de tog hand om honom. Nu mår han bra men får ligga ett par dagar för observation. Vad är då ett litet skrapsår?

Idag har jag promenerat med Chanel och sedan kört till Maxi för att handla. Det har varit en fin dag så dynorna har fått komma ut till altanen.

Värmde pannkakorna till lunch. Gott med sylt och grädde. Satt sedan vid köksbordet och såg Missan på väg in genom dörren. Stoppade henne för hon hade något i munnen. Gick ut för att fota men då smet hon in henom dörren. Jag efter. Uppför trappan och där hittade jag henne inne i duschen. Hörde henne morra. Stängde dörrarna till rummen, vis av skadan innan, och jagade ut henne. Hon mötte Chanel i dörren men det verkade inte som om Chanel fattade något.

Efter en stund kommer Missan smygande in, nu med tom mun. Då smög Chanel ut och gick direkt och hämtade Missans byte som tyvärr var en fågel. Jag fick henne att släppa den och kastade ner den i skogen. Tror att Chanel hellre velat gräva ner den i trädgården.

Nu är den min, matte.

Jag köpt frysta räkor som jag tänkte äta i kväll och de låg på diskbänken för att tina. Får se Missan sitta och kalasa ur skålen. Det gäller att ha ögon i nacken med djur i huset.

Hon fick en av mig. Tror inte hon fattat att jag straffat henne om hon inte fått en.

Satte sedan på ugnen och gräddade små panrisce. Det var så fint väder att jag dukade på altanen.

Där var hon igen.
Jag skulle ha kostat på mig färska räko istället för dessa blöta slafsiga skaldjur.

Satt ute och åt. Ska inte köpa frysta räkor igen. Att jag aldrig lär mig. Solen värmde och det blev för varmt ute. Så jag fick gå in. Nu har solen försvunnit bakom träden men jag blir kvar inne. Inte så roligt att sitta ensam på altanen. Saknar sällskap. Satte på TV som är mitt sällskap. Trist men så är det.

Köpte jordgubbar utanför Maxi och ska ta fram dem nu.

juli 29, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply