Lördagen den 30 Juli.


sov länge i morse. Vaknade strax före halv åtta. Satte på radon och låg kvar till lite över åtta. Fixade frukost och öppnade köksdörren åt mina sambos.

Efter frukosten så löste jag Melodikrysset. Klädde sedan på mig och gick en runda med Chanel. Plockade sedan ut dynorna och vevade ut markisen. Solen hade nu hela altanen i sitt våld och det blir för varmt i solen.

Det fanns jordgubbar kvar sedan igår och dessa åt jag med vispad grädde på altanen. Satte mig sedan i soffan och löste korsord. Chanel växlade mellan sol och skugga medan jag inte såg röken av Missan.

Rensade och vispade grädden som jag toppade med.

Synd att jag vevade in vattenslangen i går fi dag så hade det suttit fint med en dusch i träd. Men jag höll mig i skuggan och där var det skönt.

Ölandstoken är full av små solar.

När solen kom in till altanen från sidan så skyddade inte markisen utan det blev för varmt. Då gick jag in och tittade på TV en stund. När sedan solen försvunnit från altanen så var det inte skönt där länge.

Satte in klyftpotatis och kebabspett i ugnen. Det fick bli min mat i kväll.

Sedan mer TV.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *