Måndagen den 1Augusti 2022.


I dag skulle min pappa fyllt år om han levat. 101 år skulle han blivit. Jag har även en klasskamrat som fyller den här dagen. Sedan inte minst så fyller min kära sambo Missan 4 år. GRATTIS MISSAN.

Här är hon ganska nyinflyttad till oss i Spanien.

Vädret har varit med oss i dag också. Har inte hänt så mycket i dag heller. Grannen fick besök av dotter med hund. Chanel började skälla när hon fick syn på honom. Han har blivit stor med sin felväxta rand på ryggen. Chanel hade ingen lust att hälsa över kompostgallert. Hon föredrar att hälsa på människor.

Det blev en paj till lunch.

Kanongod.

Efter promenaden med Chanel så plockade jag ut lite prylar till husbilen. Behöver fylla på burkarna med katt och hundmat också. Lite kläder som jag har använt ska ut till bilen igen. Sedan är det nog bara maten som saknas. Tror jag ska byta vatten också. Ska ju iväg på torsdag.

Ikväll har jag min vanliga träff med Lotta.


Ett svar till “Måndagen den 1Augusti 2022.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *