Tisdagen den 2 Augusti.

Varierande väder i dag. Började med sol. Så efter frukosten så vevade jag ut markisen och bar ut dynorna. Satt sedan och läste i min Hemmets Journal som låg i brevlådan i morse.

Jag har fått kontakt med en dam som är med i Husbilsklubben och tillbringar vintrarna i Santa Paola i Spanien. Vi har planerat att träffas och i dag så ringde jag henne. Hon bor i husvagn i Spanien och även här i Oskarshamn har hon en husvagn som hon har på en camping.

Egentligen så hade jag tänkt besöka henne på hennes camping men eftersom det var lite skyar på himlen så bjöd jag hem henne.

När hon kom så de skyarna försvunnit och solen gassade så det blev varmt på altanen. Men vi satt där och drack kaffe och pratade om vårt mobila liv. Jag fick höra om hennes liv på Santa Paola och jag berättade om mitt liv i Bolnuevo. Hon är änka sedan ca sju år men har en vän på avstånd som hon bor ihop med i Spanien. Förut så körde de ner till Spanien i husbil men numera flyger de. Vi ska ses igen när jag kommer hem efter mitt besök i Nora. Roligt att träffa henne.

Jag hade tänkt bära ut lite till husbilen och eventuellt byta vatten med det som ska ut till bilen hamnade i korgen så länge. Har alltid en korg för sådant som ska dit.

I kväll blev det äggmacka och te. Har ju en träff med Sanna och sedan med Vera.

Missan tackar Reidun för hälsningen igår. Har vi träffats någon gång? Du kommenterar emellanåt så skulle vara roligt att veta lite om dig och din man.

augusti 2, 2022 · Anitha · 2 Comments
Posted in: Hemma

2 Responses

  1. Reidun - augusti 3, 2022

    Hejsan Nej vi har inte träffast. Men jag har rest en hel del men inte så mycket nu på grund av min parkingsons sjukdom. Men hoppas få komma iväg till Teneriffa till vintern. Vi bor i villa i Svenljunga tillsammans med min man Tore. Jag gillar katter har haft en som blev 18 år och jag tycker Missan är så vacker ovanlig färg eller hur. Tycker om att läsa om dina resor med hund och katt. Kram Reidun

  2. Anitha - augusti 3, 2022

    Roligt att läsa om er. Ni får ha det så bra. Du har ju kommenterat en del och det är så kul att att få respons. Kramar till er och hoppas ni kommer iväg till solen i vinter.

Leave a Reply