Onsdagen den 3 Augusti.

Nu har den extrema värmen återkommit och det ska bli ännu värre i morgon.

Jag har pysslat med husbilen efter att frukosten var avklarad. En del kläder har jag tagit in och använt. Nu ska de ut i husbilen igen. Har ingen riktig koll på vad jag har i husbilen nu men är säker på att jag har kläder så jag klarar mig under tiden jag ska vara borta. Bar även ut det mesta som ska vara i kyl och frys.

Åkte till Maxi i Corollan med korsdrag. Det var så varmt utan AC. Jag hittade en rökt fläskfilé som går att äta kall och potatissallad. Köpte en hel del annat också. Men nu har jag så jag klarar mig med mat så gott som hela tiden tills jag kommer hem igen.

Jag har kört en maskin med tvätt och den torkade på nolltid ute. Körde ett varv med grästrimmern och fick bort mycket ogräs mellan plattorna på altanen och gångarna.

Markisen är invevad och dynorna i förrådet. Husbilen är så gott som klar för avfärd i morgon.

Nu så tar jag igen mig framför TV:n.

augusti 3, 2022 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply