Torsdagen den 4 Augusti.


Gick upp redan klockan åtta i morse. Släppte ut mina sambos och gick upp för att duscha. Sedan så åt jag frukost. Plockade ut lite till husbilen.

Chanel och jag tog en promenad. När vi kom hem igen så kom Missan springande. Jag började koka fisk och Missan kom in. Då stängde jag köksdörren.

Undrar tiden fisken sjöd så åt jag upp de jordgubbar som blev över igår. Fisken blev klar och jag paketerade den. Lade in två portioner i frysen, alldeles för varma, och gick ut med resten till husbilen. Missan fick naturligtvis smakade lite fisk.

Hade stängt dörren till köket om Missan när jag gick ut med det sista och hämtade Missan till sist. Hon jamade hela tiden när jag bar henne ut till bilen och sedan också ändå tills jag startade bilen. Då blev hon tyst.

Körde iväg klockan tolv. Tanken var full så det var bara att ställa in GPS:n på brorsans gata och trampade på gasen.

Resan gick bra och det var skönt i bilen men temperaturen utanför var bortåt 27 grader. Inga vägarbeten i dag vilket jag uppskattade.

Stannade inte på min favoritplats vid Göta Kanal i dag. Där stod några husbilar. Det är sällan tomt där.

På ett ställe går vägen under Göta Kanal och när jag körde under den så passerade en båt där ovanför mig. Kul.

Svängde in på Saxvägen klockan halv fyra. Värmen slog emot mig när jag gick ut. Alldeles för varmt ute i trädgården så vi tog husbilen och åkte till Borenshult. Parkerade bilen en bit ifrån slussarna och tog en promenad till bron. Chanel fick följa med men Missan fick vara kvar i bilen som var ganska så kall.

Här kommer båten upp från Boren.
Den båten åker med vändande sluss.
Bron är klar för biltrafik igen.
Här satt vi och åt mjukglass.
Där ser härligt ut att bo med kanalen precis framför.
I den byggnaden uppträdde Molly Sanden för ett par dagar sedan.
Det finns några ställplatsen där.
På väg till treöresbron. Det satt en tjej vid kanten och väntade på att nästa båt skulle komma. Under tiden badade några grabbar.
Här hoppar de ner från bron i kanalen.

Vi kom tillbaka till husbilen och det var inte så varmt i husbilen utan Missan hade det bra. Körde till brorsans villa och parkerade utanför. Kopplade in elen och satte på AC:n. Missan fick vara kvar men Chanel fick följa med in i trädgården. Där parkerade vi oss i skuggan under päronträdet. Chanel trivdes där i gräset. Behöver ingen koppel på henne för hon var inte på upptäckarhumör. Det var alldeles för varmt.

Blev bjuden på mat som vi åt under päronträdet. Grillat och potatissallad med sallad och öl. Medan vi satt där och hade det bra så mörknade himlen.

Chanel och jag gick ut till Missan och stängde av AC:n. Det var kallt i husbilen. Jag serverade Chanel mat och sedan gick vi in till altanen. Nu var det skönt därinne, bara 27 grader.

Vi blev sittande där och pratade. Lite senare så serverades kaffe med dopp och ett litet glas likör. Åskan hördes i fjärran och det kom en regnskur men allt stannade av. Så ovädret missade nog oss.

Bortåt halv elva så gick Chanel och jag ut till husbilen och Missan blev överlycklig. Jag fick inte vara ifred utan hon stångades och spann. Stackarn hade nog saknat oss.

Nu har jag skrivit färdigt och känner mig trött så det blir sängen för min del. Har inte lika långt att köra i morgon som idag.

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *