Lördagen den 6 Augusti.


I går när jag lagt mig så började det smattra på husbilstaket men det blev bara en kort skur. Somnade sedan gott. Var uppe vid tretiden och gick på toan somnade sedan om till lite i åtta.

Då tog Chanel och jag en promenad i omgivningarna. Solen sken på oss men det var betydligt kallare än igår. Kokade ägg till frukost idag. Det var lite kyligt i husbilen så det hade nog varit kallt ute inatt. På gränsen att jag ville sätta på lite värme men lät bli.

En vy över tjärnen.
Vi var utspridda på området.
De två husbilarna till höger om mig är vänner från Spanien.

Missade Melodikrysset idag. Darttävlingen startade klockan tio. Det fanns tre tavlor och vi var fyra i varje heat. Vi var fyra damer i mitt heat. Jag gjorde bra ifrån mig. Började på 301 poäng och skulle gå ner till 0. Jag kom ganska snabbt ner till 18 och sedan till 3 men där stannade jag. Blev tjock varje kastomgång. De andra damerna närmade sig och jag kastade tappert på men stod kvar på 3. Tyvärr så vann en av de andra heatet.

Lånade detta kort av deltagarna.
Vi var många som deltog.

Jag gick hem och åt en äggmacka för det drog ut på tiden med så många heat. Gick tillbaka och såg finalen ihop med Chanel. Det blev en manlig segrare.

När tävlingen var slut så gick vi hem till Missan. Det var 15 stycken som cyklade iväg med Åke i spetsen för en sightseeing i Karlstad. Jag kände för en liten lur. Fick sällskap av båda mina sambos. Plötsligt knackade det på dörren. Det var en från grannbilen som undrade om jag ville äta med dem. Och det tackade jag inte nej till. Gulligt av dem att tänka på mig. De bjöd på fläskfilé i sås och potatissallad. Drack öl till. Allt smakade jättegott. Fick kaffe på maten också. Med sockerkaka och ett glas likör. Vilket lyxliv jag lever.

Det blev en liten lur när jag kom in till mig igen. Skönt.

Klockan sex var det samling i lokalen för prisutdelningen av dart tävlingen och lottvinster. Jag vann ingenting denna gång.

Sedan gick vi och hämtade kräftor, röda och havskräftor, räkor, bröd och alioli. Glömde att ta kort på allihopa men blev ett kort på min tallrik.

Två sådana lass åt jag.
Mitt bordssällskap.

Jag hade jättetrevligt vid bordet. Det sjöngs snapsvisor och vi skålade. Jag hoppade över snapsen. Fick lite nya bekanta.

När vi ätit färdigt så togs några bord bort och det blev ett dansgolv. En norrman hade en spelanläggning med sig och det spelade upp till dans. Först så var ljudet lagom högt så att vi kunde prata med bordsgrannen men ljudet höjdes efter hand och när jag inte längre kunde höra vad grannen sa så gick jag hem till mitt sällskap i husbilen. En av bordsgrannarna följde med hem för att titta på Chanel och Missan. Hon tyckte de var fina och gulliga.

Chanel och jag tog en promenad och tittade hur de hade det i lokalen. Sedan gick jag tillbaka till festen. Där var det full rulle.

Musikbussen.
DJ i farten.
Det var många kvar och dansade.
DJ spelade varierande musik.
Många som dansade.

När klockan blev elva så gick jag hem nöjd med en härlig kväll. Tog en sista tur med Chanel. De höll fortfarande på och dansade.

Nu ska det bli skönt att sova.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *