Torsdagen den 11 Augusti.


Vaknade till en ljuvlig sommardag. Det var riktigt varmt att promenera runt campingen med Chanel. Svalkande av mig med ett dopp i Norasjön innan jag började med frukosten.

Tjejerna bakom min husbil drog iväg med sin husbil efter ett sista bad. Jag har suttit och sökt skugga under markisen. Det har gått åt många bad idag.

Min lunch idag bestod av ostkaka, blåbär och marsansås. Jättegott.

När Chanel och jag gick en runda så var det ett måste med ett bad efteråt. Jag erbjöd Chanel ett bad när vi gick förbi hundbadet men hon avstod.

Displayen hade laddat ur sig under natten och jag hade satt den på plats för laddning igen. Den hade återhämtat sig och nu är stödbenen nere igen. Bilen har lutat framåt utan stödben nere och det känns när man lutar sig ner för att hämta något i nedre lådan. Sova har inte varit några problem då huvudändan på sängen var hög. Mailade till Niklas att det fungerar. Han ville att jag skulle höra av mig.

Här går jag ut och badar.
En vy åt Nora till.

Det blev tomt bredvid mig när grannarna åkte med sitt ägg.

Där i backen har de utsikt över Norasjön.
Skuggan missar min uteplats.
Det gick förbi en man med en rottweiler. Chanel låg inne i husbilen men kände doften och kom utspringande. Men då var jycken redan borta.

Det har kommit nya gäster på båda sidor om mig. Verkar vara trevliga. De som ståt till vänster om mig, alltså där soffan och fönstret är kom fram till mig och berättade att Chanel tittar på dem och viftar på svansen? Så de var tvungna att komma och hälsa på henne.

Ett annat par med en liten hund kom fram och började prata. De frågade om det var jag som skrev bloggen Nizze. Hon läste den. Kul att höra.

I kväll så kokte jag korv och åt med bröd och senap. Drack en öl till.

Kände för att ta en dusch så jag gick iväg med handduken över axeln. O, vad skönt det var. Satte mig sedan och tog en cider. Har kvar sedan Bordershopen.

Nu har jag flyttat in i husbilen och ska sätta på TV:n. Hittade en serie i går som jag ska börja titta på.


Ett svar till “Torsdagen den 11 Augusti.”

  1. Vilken serie var det? Jag och Kirsi hittade en finsk serie”Transport” på TV 2 som är riktigt bra. Ha de gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *