Söndagen den 14 Augusti.


Tänk vad skönt det är att vakna efter en kräftskiva och vara helt pigg. Nu för tiden blir det inte mycket alkohol för mig. Men drack några glas vitt vin och lite Cava igår. Tycker inte att det ger så mycket att hälla i sig så mycket som de flesta omkring mig gör.

Norasjön låg nästan spegelblank i morse. Det var så skönt med morgondoppet. Satt sedan ute under markisen och åt frukost. Diskade efter kräftorna. Det var inte så mycket disk.

Har badat många gånger idag. Det är ca 24 grader i vattnet och i solen är det alldeles för varmt att vara. Chanel och Missan håller sig mest inne i husbilen. Har öppnat takluckorna så det blir inte så varmt inne.

Chanel slappar.

Gjorde inget kaffe idag utan drack grapefruktdricka till blåbärspajen. Det finns kvar till en gång till. Hällde på marsansås och lite mer blåbär.

Å, vad det är gott med blåbär.
Finns lite blåbär kvar på botten.

Badet är för allmänheten och det har varit fullt flera dagar nu. Finns knappt någonstans att parkera bilen för de badande.

När grannarna åkte med sin husvagn så ser jag badet från min plats.

När jag badar från min brygga så ser jag de som badar därborta.

Missan kom ut en sväng och kollade.

Hon har blivit riktigt bra på att vara ute i selen.

Det har åkt en massa härifrån idag. Både långliggare och tillfälliga gäster. Några nya har det kommit. Men nu finns det gott om lediga platser.

Efter kvällspromenaden så gick jag till duschen och det var skönt. Dukade sedan fram lite mat till mig. Potatissallad med smak av chilli och paprika, rökt fläskfilé och lite grönsaker. Drack upp vinet jag hällt upp i karaffen igår.

Det blev jag mätt på.
Satt kvar med det sista vinet.

Det var så skönt ute men blev tråkigt att sitta där själv. Så jag gick in till min vän TV:n.

I morgon ska jag köra hem. Men hinner med att bada först. Det är 34.5 mil hem och GPS:en visar att det tar 4 timmar och 51 minuter. En lagom dagsetapp.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *