Lördagen den 10 September.


Måste erkänna att jag inte orkade titta på Fångarna på fortet programmet ut igår kväll. Jag blev så stressad och bytte till SVTPlay. Såg en film där.

Kom i säng före tolv. Somnade innan klockradion stängde av sig.

Vaknade strax före fem och satte klockradion på en timma. Somnade om och vaknade på nytt halv åtta.

Låg kvar ett tag innan jag gick upp och åt frukost. Chanel hörde att det regnade ute så hon hade inte bråttom upp. När jag släppte ut henne så kissade hon och sedan satt hon på trappan tills jag släppte in henne.

Som vanligt löste jag Melodikrysset. I dag behövde jag inte fråga Google så mycket. När krysset var klart så tog Chanel och jag en promenad. Pratade med grannarna som kompletterade sin häck mot gatan innan jag gick iväg. Regnet hade upphört. Regnmätaren visade på drygt 5 mm.

Funderade på om jag skulle åka till torghandeln eller inte. Tog ett moget beslut och motionerade snabeldraken istället. Dammade först. Avslutade med att svabba golven. Chanel anföll draken och jag fick säga ifrån med skärpa. Sedan fick jag dra runt draken utan problem. När jag sedan gick runt med svabben så anföll Missan. Är så glad att jag har dessa bråkstakar som sällskap. Vad vore livet utan dem? Törs inte tänka tanken.

Det hade regnat under tiden jag städat för köksmattan, som jag hängt över en stol på altanen efter att jag rystat den, var lite våt.

Belöning för väl utfört arbete. Ostkaka med sylt och grädde.

Njöt av att ha städat ordentligt på nedre botten. Nu återstår städning en våning upp.

I kväll så åt jag hemgjord kebab.

Köpte ett sådant paket på Maxi igår.
Pitabröd, majs, kött och paprika.

Ska se på en film med Audrey Hepburn i kväll. Tror den är bra och underhållande.

Filmen som kommer efter denna såg jag i eftermiddags. Den bygger på riktiga händelser. bra men fruktansvärt hemsk.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *