Fredagen den 25 November.


Den 28:e november kanske blir det sista inlägget. Då så varnar World Press med att stänga av min blogg. Det är några uppdateringar som inte är kompatibla med något. De skrev att räknaren som räknar hur många som är inne på bloggen inte stämmer överens med något. Har letat efter hur jag ska kunna ta bort den. Nu har jag lyckats. Men vet inte om det hjälper. Får väl se hur det går.

I dag hade jag lagom mycket på mig under morgonpromenaden.

Längst bort på stranden, där vi vänder.
Platån där stranden tar slut.
Där bor de fint. Kanske inte så roligt när stormen tar i.
Lite berg i bakgrunden.
Dessa båtar är där och vittjar nät varje dag.
Dessa går jag förbi varje dag.

Även i dag kunde jag sitta ute och äta frukost.

Började sedan att titta på mitt julpynt. Var inte riktigt i stämning men satte igång i alla fall. Så här blev det.

Två tomtar fick komma fram ur lådan.
Julstjärnan på plats.

Jag väntar med juldukarna tills i morgon. Gick sedan och duschade. Fällde upp parasollet och öppnade en öl. Jag känner mig lite bortskämd.

Har suttit oläst under parasollet idag. Gjorde fika till mig som jag njöt av. Efter en promenad med Chanel så började fukten komma. Så jag fällde ihop parasollet och bar in dynorna. Värmde sedan resten av lasagnen och åt den i tältet.

Ikväll är det dans i Socialen och det är bättre musik ikväll har jag hört från en säker källa. Hade tänkt titta på På spåret först men ikväll utgår det programmet på grund av WM fotboll. Är så trött på att sporten går före allt annat.

En promenad först sedan går jag till Socialen. Det blir lite tidigare idag. Ingen idé att vänta till nio.


2 svar till “Fredagen den 25 November.”

  1. Nej så tråkigt om du måste sluta att blogga,hoppas det ordnar sig. Det är så trevligt att följa dej (er) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *