Tisdagen den 19 Februari.

I dag har vi börjat förbereda hemfärden. Men först så sorterade jag noter till Bertils sista spelning här i Bolnuevo för den här säsongen. Det blir på Svenskafton med knytas på Socialen på lördag.

Jag har tvättat av tältet på utsidan. Det var inte så smutsigt. Den ena kortsidan har fått mest skit på sig. Nu är det bara längst ner på tältduken som legat mot backen kvar att torka av.

Vi har plockat ihop lite prylar som ska till förrådet och dit fick vi skjuts av Rune med Monica och Stigs limousin. Med tillbaks så tog vi med lite kartonger att packa tältet i. Tack för att du hjälper till Rune. Det är guld värt.

Maten i dag bestod av grönsaker i ugn och pannbiffar köpta hos Pedro. Efter maten så diskade jag stekpannan i diskbänken som stå ute. Då kom Missan springande och ville vara med. När jag sedan fortsatte diska inne i husbilen så var hon även med där och hjälpte till.

När jag satt mig i stolen framför TV:n så blev jag så trött. Hade svårt att hålla ögonen öppna. Höll mig vaken lite till med tändstickor i ögonen som höll ögonlocken uppe.

februari 19, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply