Söndagen den 2 Augusti.

Somnade om i morse och vaknade klockan nio. Då blev det lite bråttom att hinna med allt. Fick i alla fall frukost innan vi åkte till stadsparken Anni och jag. Vi var 11 hundmat i dag.

Några av oss.
Anni gillar detta.

Körde förbi posten och lade på ett brev. Har börjat brevväxla med en gammal kompis. Vi träffades för länge sedan. Vi bodde grannar på somrarna i våra föräldrars sommarstugor som låg i Nedra Lid, nedanför Övra Lid, där Verner von Heidenstam bodde. Nu har området vuxit och en del har gjort om sina sommarstugor till permanentboende. När vi bodde där fanns det varken el eller vatten. Våra stugor var bland de första som byggdes.

Vi har under årens lopp träffats lite då och då. När Jonny var liten så var hennes barn i samma ålder och vi bodde nära varandra och umgicks då några år. Sedan flyttade vi till Stenungsund och sedan dess har vi ”bara” skickat julkort till varandra. Kul att återknyta kontakten igen.

När jag kommit hem från hundpromenader så städade jag lite i husbilen. Dammade och städade lite. Plockade ur lite som inte ska vara kvar där längre. Knappade in på GPS resan till Kristinehamn med mellanstopp i Motala tills när jag ska åka dit den 13 augusti. Lurade in Missan och serverade kokt fisk. Den satte hon i sig och försvann ut igen. Det var ett tag sedan hon åkte husbil nu. Sista gången var när Bertil fick sin shunt inopererad. Det var i november. Men det ska nog gå bra.

I kväll så stekte jag panerad spättafilé och kokte potatis. Hade lite romsås kvar som tyckte smakade gott till. Mouserande vatten var kvällens dryck.

Inte mycket att se på TV utan jag såg på SVT Play.

Det kom en rejäl regnskur på eftermiddagen och det behövdes.

augusti 2, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply