Måndagen den 3 Augusti.

Låg länge i dag också. Skönt att få göra som man vill och inte behöva gå upp för att hemtjänsten kommer. Men det är väldigt tomt utan Bertil. I dag så ringde jag till Safiren igen och frågade om besök. Fick då till svar att från onsdag så är det tillåtet med besök utomhus. Då ringer jag på onsdag då sa jag. Nej det går inte men på torsdag så kan jag få träffa Bertil. Jag måste ringa först för de ska göra honom iordning först sa tjejen jag pratade med. Undrar varför det ska ta en hel dag att göra honom iordning? Har han förfallit så? Nu är det väl så att de inte börjar med besöken förrän på torsdag. Äntligen ska vi få träffas om så bara ute med en plexiglasskiva mellan oss. Det är fyra veckor sedan vi sågs.

Har ändrat från den stora soptunnan vi har nu till en mindre. Det slängs ju inga inkontinensskydd länge. Ändrade på nätet. Det ska ta ca 6 dagar så jag får väl se vad som händer. Ringde till kommunen och sa att räkningarna för vatten och avlopp ska skickas till mitt namn istället för Bertils. Ska ändra på SKRR också så att räkningarna kommer till mig. Hittade inget på nätet om detta. Försökte ringa till KSRR i dag men det var 14 före i kön. Så jag gav upp. Kanske var dumt att ringa en måndag förmiddag.

Tog en tur till Lidl. Behövde köpa fisk till Missan. Har börjat belöna henne med fisk inför husbilsresan. Nu behöver jag bara säga ordet ”fisk” så jamar hon och springer före till matskålen. Bra att öva upp detta om hon kommer lös.

Det har varit fint väder med sol och värme i dag. Markisen har varit ute hela dagen. Bär bara ut ett par dynor. Kan ju bara sitta på en i taget.

Har ätit knäckebröd till lunch. Drack sedan en mugg kaffe och åt ett par blåbärsmuffins till. Köpte plommon på Lidl och har stoppat i mig några.

Just nu så är jag inte ett dugg hungrig så jag vet inte hur jag ska göra med mat. Det kanske blir en köttbullemacka till kvällen.

Har en träff med Lotta i kväll. Vi ska sjunga ihop lite.

Tog på Missan selen. Hon bara föll ihop på golvet och blängde på mig. Hon behöver vänja sig.
Ett gammalt kort från 2018 när vi var i Kårehamn på Öland.

augusti 3, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply