Fredagen den 2 Oktober.

Låg till halv nio i morse. Åt frukost. Kände mig inte utsövd så jag lade mg en stund uppepå sängen. Somnade inte men det var skönt att bara vila lite.

Gjorde i ordning lite ute i garaget och plockade ihop lite som skulle kastas. Åkte sedan vägen om soptippen på väg till Maxi. Tog ett par rullar med röda soppåsar på tippen. Fins ju ingen anledning att köpa soppåsar när man kan få dem från SKRR. Fast få och få. De ingår nog i taxan.

Jag var sugen på kåldolmar eller kålpudding i dag men inte så sugen att jag hade lust att göra någon själv. Hittade ingen sådan rätt vare sig på Maxi eller Lidl. På Lidl fanns det några i frysen som det stod kryddstarka på och dessa vågade jag inte chansar på. Finns det någon som läser detta och är bra på dessa rätter så kommer jag gärna och våldgästar er.

De sålde små pajer billigt på Lidl så jag köpte några olika. Åt en ost och skinkpaj på altanen när jag kommit hem.

Ser inte så stor ut men den mättade bra.

Pratade med grannen som också ska ha loppis på söndag. Hon hade en spekulant hos sig. Han köpte även några verktyg av mig. Fick hjälp att ta ner en temperaturgivare som jag hade under taket mot garaget. Jag var för kort i rocken för att se den. Nu så har den fått nya batterier och jag kan åter se inne hur varmt eller kallt det är ute.

Tänkte köpa mig ett grillat kycklinglår till kvällen men ändrade mig och köpte en hel kyckling. Så nu har jag ätit ett kycklinglår med coleslaw. Har rensat resten av kycklingen så nu har jag mat till flera dagar.

Gott!

Har tagit in en pelargon till som fått sällskapa den som var i köksfönstret och redan var inne.

Token utanför blommar fortfarande fint.

Nu blir det TV hela kvällen som omväxling. Skojar bara, det brukar bli TV för det mesta.

oktober 2, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply