Lördagen den 3 Oktober.

Förstår inte varför jag är så trött jämt. Gick upp nio i morse också. Hann lagom duscha och äta frukost innan Melodikrysset började. Då låg jag på sängen och löste det. Hade sällskap av både Missan och Anni.

Plockade sedan fram lite mer som ska till loppisen i morgon. Har en hel del böcker som jag ska rea ut. Tog kort på Bertils två basar och en gitarr som Jonny ska undersöka marknaden för. Skickade iväg bilderna till honom.

En Hagström.
5 strängad Cort.

Den 5 strängade hade han svårt att klara av. Tror att problemen började redan då han köpte denna. Så han gick tillbaka till sin 4 strängade bas. Nu så ska jag försöka sälja dessa till rätt pris. Synd att jag inte kan spela på dem. Det finns ju ett par förstärkare som jag också ska sälja.

Gjorde sedan i ordning kaffe och ett par knäckebröd som smakade gott. Kollade på en dålig film. Blev så trött att jag tog igen mig på sängen. Men tröttnade på det också. Sa till Anni att vi skulle ta en tur med Corollan. Regnet hänger i luften så jag kände inte för en promenad. Anni var med på det hela.

Körde runt lite, kollade ställplatsen vid campingen, den var tom men det stod en husbil som höll på att checka in på campingen. När jag körde förbi ställplatsen i hamnen så var där säker över 10husbilar som stod där. Naturligtvis så är den platsen mer populär, den ligger ju nära centrum. Den andra platsen ligger ju en bra bit därifrån. Fortsatte sedan att åka runt lite men till slut så körde jag hem. Det fanns inte mycket att titta på en lördageftermiddag i Oskarshamn.

När vi kom hem, Anni och jag var det dags för lite mat. Anni har fått mer aptit av medicinen och äter upp allt i skålen och vill ha mer. Nu får jag vara sträng med hennes mat. Själv så blev det en dacapo från i går.

Som vanligt så blir det nu TV.

Den stranden är värd att vänta på.

oktober 3, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply