Söndagen den 4 Oktober.

En hektisk dag. Det blev ingen promenad i stadsparken efter frukosten för Anni och mig i dag. I stället så lade jag sista handen på loppisen. Min hjälpreda kom strax före öppnandet.

Grannen hade mycket mer än mig men jag hade en hel del också. Gatan blev full av parkerade bilar och ett tag var det nästan kaos. En granne kom nästan inte ut med sin bil från tomten. Men allt lugnade ner sig efter hand.

Både grannen och jag blev av med mycket grejer. En del som blev över ska vi skänka till Katthemmet som ska ha loppis framöver. Glömde att ta kort och det var synd. I morgon ska jag åka till Röda Korset med en del som blev över.

Vi startade med kaffe före starten och avslutade med kycklingryta med ris. Det var skönt att ta igen sig efter loppisen.

Jag har mycket mer att rensa ut ur huset. Men det får bli fram i vår. Ska förbereda mig mer och samla ihop mer grejer. Under tiden så får jag sälja på nätet.

Nu är ordningen återställd och husbilen åter på plats på uppfarten och jag i soffan med Missan i knät. TV gäller att tag nu.

Undrar om denna Madonna gör sin utflykt i år?

oktober 4, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply