Torsdagen den 15 Oktober.

Gick upp efter nionyhetrna på radion. Åt frukost. Klockan elva skulle jag vara hos veterinären. Försökte komma iväg lite senare än förra gången för då var jag där alldeles för tidigt. Men när jag satte mig i Corollan såg jag att jag var tvungen att tanka. Jag kom fram exakt klockan elva, fick vänta en stund innan vi fick gå in på ett rum.

Pratade med veterinären Stina och sedan togs blodprov på Anni. Efter en stund så var svaren klara. Dosen på medicinen mot epilepsi var alldeles lagom och det var ju bra. Biverkningarna med mer törst och hunger hoppas jag klingar av. För Anni tjatar om mer mat om kvällarna. Hon får inte mer än den dosen hon ska ha men det är jobbigt att se henne tigga om mer.

Körde förbi Jysk på hemvägen för ta se om de hade en adventsljusstake som går på batteri. Jag har en sådan som ligger i förrådet i Spanien, lite långt bort. De hade sådana och jag köpte en. Ska ha den i badrumsfönstret. Fasar för julen redan nu. Får försöka göra så gott det går. Den förra julen var ingen höjdare heller. Bertil var inte så medveten om julen och jag satt ensam om kvällarna med TV:n som enda sällskap. Fast jag hade ju Anni och Missan förstås.

Innan jag körde hem så stannade jag till hos Sibylla och köpte en Minimål, en liten hamburhgare med lite pommes. Så var dagens måltid fixad.

Tog en liten napp på sängen med Anni. Missan kom och gjorde oss sällskap efter en stund.

Gjorde mig en macka med caleslow och köttbullar på. Drack te till. Nu så blir det TV igen. Blev lite besviken på dansbandsprogrammet i går. Tyckte det var alldeles för kort. Bara en halv timma, synd. Får se vad det blir i kväll.

Så sant! Ska tänka på det.
En bättre bild på det upplysta Vingnötsträdet vid färjeterminalen.

oktober 15, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply