Fredagen den 16 Oktober.

En grå höstdag att vakna till. Duschade före frukosten. Gick sedan ut och tömde blomkrukorna på pelargoner. Tänker inte spara dem till i vår. Köper nya då, kanske. Beror på hur mycket jag ska vara ute med husbilen då.

Städade sedan husbilen inför resan til Linköping och Motala i helgen. Satte på kyl och frys samt höjde värmen. Vi har haft en jättebra klockradio i husbilen som går på bilens el medan den slutade fungera i Spanien innan vi åkte hem. Bertil brydde sig inte och jag kunde inte fixa den då. Nu så hittade jag bruksanvisningen och tog in radion. Satte igång med att prova allt möjligt. Efter att ha resettat den så kunde jag ställa in klockan, radion och laserstrålen till väggen. Visserligen med batterier men den ska nog gå på bilens el också. Gud vad jag kan om jag försöker. Är riktigt imponerad.

Nu kan jag äntligen somna till Karlavagnen igen.

Gjorde mig ett par knäckebröd med ost och kaviar på som jag åt till kaffet. Åkte iväg till Lidl och Maxi för att handla. Köpte mig en räkmacka till kvällen. Var så mätt utav knäckebrödet att jag nästan tänkte strunta i att köpa räkmackan men blir nog hungrig till kvällen.

När jag kom hem planterade jag om en grön växt som verkligen hade växt ur sin kruka. Nu hade jag köpt en större kruka till den.

Välbehövlig omplantering.

Hann precis bli klar ute innan det började regna. Ropade på Missan som var ute. Hon kom springande från skogen. Där regnar det inte på henne men hon hann bli lite blöt innan hon kom till köksdörren.

Fastän hon varit ute så är det full fart när hon kommer in.

Fick ett brev från min barndomsvän i dag. Tack så mycket, du ska få ett brev tillbaka. Roligt att vi blivit brevvänner på gamla dar.

Ska ta fram räkmackan och hälla upp ett glas rödvin lagom till Doobidoo. Det är ju fredagskväll.

oktober 16, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply