Torsdagen den 22 Oktober.

Gick upp redan klockan åtta i dag. Duschade och åt frukost. Sedan dröjde det länge tills jag klädde på mig. Min nya morgonrock är så mysig och skön.

Dagen började i grått men solen kom fram en kort stund mitt på dagen. Då passade jag på att ta in solcellslampor. Nu finns bara några stycken kvar ute i trädgården. Flyttade fram ställningen till fågelmatarna så jag kan se den från fönstret både köket och i rummet. I sommar har jag hängt solcellslampor i den. Nu så fyllde jag på fågelmatarna och hängde upp dem.

Några fåglar har hittat dit.
Svansen piskar mot elementet.
Den syns från rummet också. Missan sitter bakom gardinen.

Gulaschsoppan räckte till i dag också. Smakade lika gott i dag med knäckebröd till. Anni och jag är inte överens om hur mycket mat hon ska få varje dag. Jag häller upp efter vad som står på påsen men Anni tycker inte det är tillräckligt. Det är hennes medicin som gör henne extra hungrig. Det är inte lätt att vara hund.

Har sett på programmet”Sorgen och jag” på SVTPlay på eftermiddagen. Bra program men det blir lite suddigt ibland. Orkade inte se del 2 fast den finns tillgänglig. Ska hittade något roligt att se i kväll.

Te och knäckebröd med ost och kaviar på fick jag i kväll. Tittar nu på ”Gör om mig” på ”Gokväll”.

oktober 22, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply