Fredagen den 23 Oktober.

Så var det sista dagen i den här veckan men vem bryr sig? Skillnad var det när man jobbade, men det var länge sedan. Dags att ställa om klockan på lördag natt. Undrar hur det blir framöver. Jag har gärna sommartid året runt. Men egentligen så spelar det inte så stor roll. Vi får väl se vad ”de” bestämmer.

När jag ätit frukosten så gick jag ut och tog in Orvar. Nu får han vinterledigt. Han får sova en trappa upp tills det blir vår.

Pratade med grannen som renoverar sitt hus. Hon ska få besök av katthemmet som ska hämta lite prylar till sin kommande loppis. Jag lämnade över en lektunnel och en annan leksak jag köpt till Missan. Helt meningslöst att köpa leksaker till henne. Hon fördrar saker som lever såsom möss, ormar, fjärilar och fåglar. Tittade in i huset och det kommer säkert att bli jättebra. Hon har smak den tjejen.

Jag tog Corollan in till stan. Har funderat mycket på om jag ska mjukpermanenta mitt hår för att få fyllighet. Svårt att komma till beslut men i dag så gick jag in på Figaro och beställde tid. Helst vill jag ha ”i går” men blev glatt överraskad att jag fick komma på onsdag klockan 14.15. Trodde jag skulle få vänta bortåt en månad. Jag har ju permanentat mig i Spanien de sista åren. Det är skillnad på pris men då tillkommer ju resan. Nu blir det dubbelt så dyrt. Senast jag var hos frissan var innan vi åkte hem i februari 2019. Ska bli skönt att bli omskött på onsdag. Något att se fram emot.

Handlade på Maxi. Köpte en fin blomma till köksbordet. Rosorna som stått där tidigare har blommat över. Jag köpte revben till kvällen. Det blir inte mycket i kundvagnen nu när jag är själv.

Köpte en rund vaxduk på Hemtex till köksbordet. Har haft en vaxad textilduk där men när lilla fröken från Spanien kommer in med sina jordiga fötter så hoppar hon alltid upp på köksbordet om jag sitter vid det. Bertil tyckte inte om vaxdukar men nu så har jag ingen att ta hänsyn till.

Smakade gott med kaffe.

Gräddade små baguetter i ugnen till revbenen. Hällde upp ett glas rödvin. Det fanns kvar sedan förra veckan.

En fredag på Vesslestigen.

I går kväll kom jag på att jag hade sista avsnittet av Över Atlanten kvar att titta på. Tycker det är ett bra program, de är så trevliga allihopa. De kom fram utan missöden om man bortser från lite strul under resan.

I kväll så blir det Doobidoo och kanske Skavland. God kväll på er alla vänner. ❤️?

oktober 23, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply