Söndagen den 1 November.

En händelselös dag. Hade svårt att ta mig ur sängen i dag. Regnade ute. Gick ändå upp lite i nio. Åt min frukost. Bästa målet på dagen.

I stället för att åka till stadsparken och promenera med de andra hundarna i regnet så lade Anni och jag oss en stund till, men nu ovanpå överkastet. Det brakade till i vardagsrummet. Såg senare att en blomkruka med blomma låg på golvet. Missan blir till sig när hon ser fåglarna vid fågelmatarn.

Hade ingen lust att göra någonting idag. Har förstått att det hör till i min situation men vad hjälper det. Måste snart få tillbaka energin och lusten till mitt fortsatta liv.

Tog upp en bit fläskkarré från frysen och stekte den. Åt den med coleslaw, gurka och tomater. Gott.

En helt meningslös dag i dag. Fortsätter att se på TV. Ser fram emot te och knäckebröd lite senare.”Tjuv och polis” på SVT.

En soluppgång i Bolnuevo för 4 år sedan.

november 1, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply