Tisdagen den 3 November.

Trodde knappt mina ögon när jag gick upp i morse (halv tio). Solen sken från en blå himmel. Jag hade svårt att somna i går kväll så jag tittade på TV en stund. En stund blev till klockan två. Då så sänder de McLouds döttrar på SVTPlay så då såg jag det nya avsnittet innan jag lade mig.

Hade bara legat en stund så hörde jag ett tyst pipande. Tänkte att det var termometern i köket som varnade för något. Det tystade men började om efter en stund. Då gick jag ut i köket. Det var kylskåpet som pep. Vet inte varför och brydde mig inte heller. Stängde av varningen och lade mig igen. Sen sov jag till halv tio.

Kollade kylskåpet men det var inget fel. Det höll kylan. Kanske dörren inte varit riktigt stängd i natt men skit samma. Nu så är det O. K. i alla fall.

Jag hade tänkt gå en promenad i det fina vädret men molnen kom smygande och då tappade jag lusten att promenera. Gick ut i trädgården och plockade upp efter Anni. Missan tycker om när vi är ute för då springer hon hit och dit i full fart.

I dag så drack jag kaffe med bulle och kaka till. Det är inte varje dag jag dricker kaffe.

Åkte in till stadsparken för en hundpromenad. Vi träffas klockan halv sju och går i ca en timma. De flesta hundar har ett blinkande halsband men jag har inget köpt till Anni än. I kväll var vi ca 16 stycken hundar.

Fixade te och ett par mackor när vi kom hem. Sedan såg jag på TV.

november 3, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply